Kritiker: “DR’s valgfest blev en fuser”

DR havde skiftet det sædvanlige TV-studie og alle de politiske reportere ud med kendisværter og Cirkusbygningen på Valgaftenen. En anmelder synes, at det blev mere en valgfuser end en valgfest. DR forsvarer sig.

DR havde skiftet det sædvanlige TV-studie og alle de politiske reportere ud med kendisværter og Cirkusbygningen på Valgaftenen. En anmelder synes, at det blev mere en valgfuser end en valgfest. DR forsvarer sig.

5 Kommentarer

Berit Ertmann
20. NOVEMBER 2009
Re: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"

Enig med Michael. Som regel er min høresans allerede optaget andensteds, når jeg sidder og browser nyheder på nettet, så jeg falder også fra, når jeg opdager, jeg er klikket ind på en video. Sæt mig blot på listen over gammeldags mennesker, men er nu engang mere til skriftlige nyheder end web-tv på nettet. Så må man vel gå glip af lidt hist og pist.

 Det bør altid være specificeret i RSS-feeds, om det er et tv-indslag, man er på vej til at klikke ind på. Et "TV"-mærke eller noget. Desværre er der mange steder, hvor det ikke er tilfældet.  

Håkon Stolberg
19. NOVEMBER 2009
Re: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"
Journalistens videoer har aldrig skuffet mig. Men det vil faktisk være rart, hvis man allerede i sin rss-læser kan se, at man er ved at klikke på en video. En nem og hurtig sikring mod irriterede læsere/seere er at skrive VIDEO først i overskriften.
Michael Sørensen-Bech
19. NOVEMBER 2009
Re: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"
Så er jeg vel en forfejlet internetguru ;) - Jeg mener bare, at jeg gerne vil vide, hvad der gemmer sig bag overskriften, men jeg gider ikke gennemse en video for at få en historie på en nyhedsside, det tager for lang tid. Her er fordelen ved en tekst, at jeg hurtigt kan skimlæse den, og dermed hurtigt beslutte mig for om jeg gider læse det hele. 
Thomas Lund Larsen
18. NOVEMBER 2009
Re: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"

Glimrende indslag.

Video på nettet er kommet for at blive. Eller for at mutere til noget endnu vildere. At betragte internettet som noget der skal gå tjep-tjep-tjep stærkt for at holde interessen og at kommunikation ikke fungerer uden typografi er to ting jeg finder meget gammeldags.

 Det lyder mest af alt som noget, en forfejlet internetguru ville have sagt for en ti års tid siden.

 Vh. Thomas 

Michael Sørensen-Bech
18. NOVEMBER 2009
Re: Kritiker: "DR's valgfest blev en fuser"

Kan i ikke fjerne det, der gør, at videoerne automatisk bliver afspillet på siden? Det er møgirriterende!

Og noget andet er, kan i ikke give os valget mellem at se en video eller læse en tekst om det samme emne? Det er irriterende, at man skal se videoen igennem for at få noget ud af nyheden. Videoerne tager for lang tid at se kontra den tid, det vil tage at læse en tekst.

Mvh. Michael - Der aldrig ser videoerne 

Flere