Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:48 28.05.2021 Anna Sol Jørgensen

Kristoffer Eriksen bliver chefredaktør for Mads Brüggers nye medie

Kristoffer Eriksen, der i sidste uge forlod jobbet som chefredaktør på Ekstra Bladet, skal være chefredaktør for det nye medie Frihedsbrevet, der har Mads Brügger i spidsen.

Det oplyser Kristoffer Eriksen til Ekstra Bladet.

Han tiltræder stillingen fra 1. december.

”Det tiltaler mig meget at få lov til at være med til at bygge noget op fra bunden. Nu har jeg jo lige været en del af Ekstra Bladet, som har 117 år på bagen, men det tiltaler mig også, at jeg kan være med til at opbygge en kultur på det her medie fra bunden,” siger Kristoffer Eriksen til Ekstra Bladet.

Mads Brügger var chef hos Radio24syv, hvor Kristoffer Eriksen var nyhedschef. Tidligere på måneden løftede Mads Brügger så en del af sløret for sit nye medieprojekt Frihedsbrevet, der skal være uafhængigt af statsstøtte. Det er planen, at mediet skal gå i luften i starten af juni.

”Det er først og fremmest et nyhedsmedie – men jeg er en imperiebygger, så det kan sagtens knopskyde i alle retninger,” sagde Mads Brügger, da han præsenterede mediehusets frihedsbrev.

Mediet, der er etableret i aktieselskabet Major A/S med flere kendte navne fra dansk erhvervsliv i ejerkredsen, er blevet slået op på at skulle være helt og aldeles uafhængigt af statsstøtte og skal finansieres gennem abonnementssalg til private.

SENESTE NYT

Flere nyheder