Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:14 10.03.2023 Christian Lindhardt

Kresten Schultz-Jørgensen tager orlov

Kommunikationsrådgiver Kresten Schultz-Jørgensen beklager nu sin håndtering af sagen om anklagen imod ham for spritbilisme.

Det sker i et Facebook-opslag, hvor han meddeler, at han nu holder tre måneders orlov.

”Jeg har brudt en klar aftale med en journalist – og dermed også med kollegerne i min virksomhed om, hvordan denne sag skulle håndteres. Jeg har for sent involveret mine nærmeste og kolleger i sagen – og det gør, at den ikke er håndteret, som den burde,” skriver han i opslaget.

I opslaget undskylder han over for alle parter.

”Jeg er nødt til at tage en orlov i de kommende tre måneder og fokusere på de nære ting og på at finde mig selv igen,” skriver han.

Historien begyndte fredag i sidste uge, hvor en Se og Hør-journalist ringede til Kresten Schultz-Jørgensen for en kommentar om, at han risikerede en stor bøde og en frakendelse af kørekortet for at have kørt for hurtigt og for spirituskørsel med en promille på 1,31.

Ifølge Se og Hør-journalist Mathias Andersen lavede de to en aftale om, at Kresten Schultz-Jørgensen skulle have lov til at orientere sin familie først, og aftalte derefter, at de kunne tales ved til interview mandag morgen klokken 09.

Men sådan blev det ikke.

I stedet udkom Kresten Schultz-Jørgensen mandag morgen klokken 08.29 selv med et opslag på Facebook om sagen. I kommentarfeltet blev han af flere omgange rost for sit mod til at stå frem.

Siden er det kommet frem, at Kresten Schultz-Jørgensen ikke, som han først skrev, havde kørt spritkørsel nogle ”få hundrede meter”, men at spirituskørslen skete over en strækning på mindst to kilometer.

SENESTE NYT

Flere nyheder