Kredsformand satser på Toyota ’88

Formand for Kreds 1 Morten Friis Jørgensen vil bruge sin gamle bil til at føre formandskampagne. Andre kandidater til bestyrelsen benytter sig af Facebook og blogs.

Formand for Kreds 1 Morten Friis Jørgensen vil bruge sin gamle bil til at føre formandskampagne. Andre kandidater til bestyrelsen benytter sig af Facebook og blogs.

Det er åbenbart blevet meget eftertragtet at sidde i bestyrelsen i Kreds 1. Nogle af kandidaterne er begyndt at bruge moderne kampagnemetoder som Facebook og weblogs. Det gælder i hvert fald for næstformand i kredsen Pernille Mac Dalland, der sammen med tre andre journalister har oprettet en weblog og sendt 400 hilsener til kredsmedlemmer på Facebook.
 
Et af gruppens programpunkter er, at Pernille Mac Dalland skal afløse Morten Friis Jørgensen som kredsformand.
Formanden selv har ingen planer om at hoppe med på den nye dille.
”Om de bruger Facebook eller eyeliner, kommer ikke mig ved. Jeg kender ikke de systemer. Jeg vil hellere bruge de metoder, jeg kender, og tale personligt med folk. Jeg har en gammel Toyota fra 1988, som jeg kan bruge til at køre rundt og stemme dørklokker,” siger Morten Friis Jørgensen til Journalisten.dk.

Han mener, at jo flere der kommer til generalforsamlingen den 9. marts, jo bedre.
”Hvis de gør det for at samle proselytter, må de også gerne gøre det. Jeg er ligeglad.”

Morten Friis Jørgensen siger, det er meget positivt, at der er så stor interesse for at komme ind i kredsens bestyrelse.
”Jeg glæder mig til at se, at de er lige så ihærdige, når medlemmerne har truffet deres demokratiske beslutning. Hvis de kun vil i bestyrelsen på deres eget program, smager det af, at de er lidt for glade for sig selv,” siger Morten Friis Jørgensen, der opfordrer så mange som muligt til at stille op –Facebook eller ej.

De fire i gruppen har oprettet en blog, hvor de blandt andet skriver, at de ønsker at styrke kredsens synlighed.

0 Kommentarer