Kreds 1 fylder 100 år

JUBILÆUMSFEST. 800 gæster, men ikke noget festlokale. Sådan var situationen for festudvalget til Kreds 1s 100 års jubilæum indtil for få dage siden. Den første aftale om festlokaler glippede, fordi lokalerne, som skulle renoveres, ikke kunne blive færdige til tiden. Nu har udvalget fundet nye lokaler og kan derfor begynde at sende indbydelser ud om kort tid.Jubilæumsfesten holdes på Radisson SAS Scandinavia Hotel i København lørdag den 11. september.

JUBILÆUMSFEST. 800 gæster, men ikke noget festlokale. Sådan var situationen for festudvalget til Kreds 1s 100 års jubilæum indtil for få dage siden. Den første aftale om festlokaler glippede, fordi lokalerne, som skulle renoveres, ikke kunne blive færdige til tiden. Nu har udvalget fundet nye lokaler og kan derfor begynde at sende indbydelser ud om kort tid.

Jubilæumsfesten holdes på Radisson SAS Scandinavia Hotel i København lørdag den 11. september.

»Festen byder blandt andet på etnisk buffet, professionel underholdning og et danseorkester, der kopierer de store bands på en prik,« siger næstformand i Kreds 1 og tovholder for festen Svend-Erik Hansen, der også journalist på TV 2/Bornholm.

Han forklarer, at medlemmer af Kreds 1 vil modtage invitationerne først, så de får et lille forspring, før resten af Journalistforbundets medlemmer bliver inviteret.

Egenbetaling til festen er 100 kroner for alle. Kreds 1 har sat 450.000 kroner af til festen. Dansk Journalistforbund yder et tilskud til kredsen for de gæster, der ikke er medlemmer af Kreds 1.

I forbindelse med jubilæet er der udskrevet en jubilæumskonkurrence med titlen »Journalistliv«. Alle kan deltage i konkurrencen – også folk, der ikke er medlemmer af Dansk Journalistforbund. /mk

Læs mere om konkurrencen på Kreds 1s hjemmeside, hvor der senere også vil komme oplysninger om jubilæumsfesten.

0 Kommentarer