Kreative layoutere

 Når medlemmerne af Visuelt Forum er færdige med at layoute aviser og magasiner, så tager de hjem og begynder at tegne og male.

 

Når medlemmerne af Visuelt Forum er færdige med at layoute aviser og magasiner, så tager de hjem og begynder at tegne og male.

24 af gruppens 320 medlemmer udstiller frem til 29. januar på Jyllands-Postens Galleri på Kongens Nytorv i København.

Det begyndte med, at Paul Brasch (oldebarn af Svend Brasch, kaldet plakatens mester) spurgte, om nogle af Visuelt Forums medlemmer var interesserede i en udstilling. Det var de, viste det sig.

"Nogle journalister skriver romaner og noveller i deres fritid. Det her er, hvad vores medlemmer laver," siger Karen Hedegaard, formand for Visuelt Forum. Hun tilføjer: "Nogle af journalisterne ender som Leif Davidsen eller Hanne Vibeke Holst, sådan nogle har vi ikke endnu, men der var stor lyst til at lave sådan en udstilling og vise hinanden og resten af Journalistforbundet, hvad vi går og sysler med."

Ved åbningen den 6. januar sagde redaktionschef for JP-København, Claus Johansen:

"Den bredde og professionalisme, som udstillingen afspejler, giver måske overvejelser om at indgå nærmere aftale med Dansk Journalistforbund, hvis vi ellers kan få en aftale i stand."
Mogens Blicher Bjerregård lovede, at det skulle være muligt!

0 Kommentarer