Kravling-side hacket i Allahs navn

Hjemmesiden for Kravlingprisen - de journaliststuderendes svar på Cavlingprisen - er blevet hacket. Sidens indhold er udskiftet med info om profeten Muhammed. »Tilfældigt, at vi blev ramt,« siger den kommunikationsansvarlige for Kravlingprisen (Opdateret 15:04)

Hjemmesiden for Kravlingprisen – de journaliststuderendes svar på Cavlingprisen – er blevet hacket. Sidens indhold er udskiftet med info om profeten Muhammed. »Tilfældigt, at vi blev ramt,« siger den kommunikationsansvarlige for Kravlingprisen (Opdateret 15:04)

Klikker du dig lige nu ind på kravling.dk for at blive klogere på de journaliststuderendes fagpris, så får du dig en lang næse. Til gengæld kan du blive klogere på profeten Muhammed, for siden er tilsyneladende blevet hacket af en person, der på siden meget sigende kalder sig Hakkor og oplyser at stamme fra Saudi Arabien.

Journalisten.dk har talt med Julie Fogde, der er kommunikationsansvarlig for Kravling-prisen.

Er det en ny retning i valgt i markedsføringen af Kravling?

»Ja, naturligvis, det er vores helt nye strategi – Nej, det er selvfølgelig skide irriterende, at den er blevet hacket, men vi har vores mand på det, så det kan blive fjernet hurtigst muligt, så det er okay,« siger Julie Fogde.

Hun fortæller, at den webansvarlige mener, at hackingen er noget, der relativt hurtigt kan ordnes.

Har I fået noget forvarsel om hackingen eller henvendelser fra personer, der påtager sig ansvaret?

»Nej vi har ingenting hørt, og det er bestemt ikke noget, der sker dagligt, men man har jo set denne her type hacking før på andre sider, så jeg tror bare, at det er tilfældigt, at det er os, der er blevet ramt,« siger Julie Fogde.

Opdateret 15:04: Tilføjet kommentarer for Julie Fogde, kommunikationsansvarlig for Kravlingprisen.

1 Kommentar

Niels Riis Ebbesen
4. DECEMBER 2012
Re: Kravling-side hacket i Allahs navn

Det er jo hvad der sker, når man bygger en hjemmeside op på et gratis open-source CMS, og ikke holder det opdateret.

Med venlig hilsen

Niels Riis Ebbesen