Krænket Don Ø kræver erstatning af Se og Hør

Den tidligere Parken-formand Flemming Østergaard hiver Se og Hør i retten efter overskrift om spritkørsel.

Den tidligere Parken-formand Flemming Østergaard hiver Se og Hør i retten efter overskrift om spritkørsel.

»Don Ø stoppet for spritkørsel,« lød overskriften i Se og Hør for nogle måneder siden.

Ifølge bladets artikel havde en bilist anmeldt den tidligere formand for Parken for slingrende kørsel hen over Fyn. Flemming Østergaard var blevet stoppet af politiet og taget med på Politigården.

Men overskriften er ikke faldet i god jord hos Østergaard, der har hevet Se og Hør i retten med krav om 50.000 i erstatning. Det skriver Se og Hør på sin hjemmeside.

Chefredaktør Kim Henningsen mener, det rabler for forretningsmanden, og chefjuristen hos Aller Media mener heller ikke, at der er noget at frygte.

»Se og Hør har jo netop ikke skrevet, at han kørte spritkørsel, men kun, at han blev stoppet på grund af en mistanke om det. Da det efterfølgende viste sig, at han ikke havde for meget alkohol i blodet, blev den nyhed straks viderebragt af seoghør.dk. Så der er intet at komme efter,« siger Søren Vilsen til seoghør.dk.

2 Kommentarer

Peter Simonsen
12. AUGUST 2011
Re: Krænket Don Ø kræver erstatning af Se og Hør
Historien kan ses her (fra Google's arkiv):
Jakob Andresen
11. AUGUST 2011
Re: Krænket Don Ø kræver erstatning af Se og Hør

Chefjuristen tager fejl. SE og HØRs netrubrik lød: Don Ø: Kørte spritkørsel. Og i underrubrikken hed det, at den tidligere FCK-boss blev knaldet af politiet med for meget sprut i blodet.

Så der er faktisk noget at komme efter - oså selvom artiklen nu er pillet af nettet.