Konference: CAR-dag

For anden gang afholder Foreningen for computer-støttet journalistik en dansk CAR-dag med sessioner om brug af elektronik i undersøgende journalistik, for blandt andre erhvervsjournalister, sundhedsmedarbejderes, og rets- og politireportere. CAR står for Computer-Assisted Reporting.
  • For anden gang afholder Foreningen for computer-støttet journalistik en dansk CAR-dag med sessioner om brug af elektronik i undersøgende journalistik, for blandt andre erhvervsjournalister, sundhedsmedarbejderes, og rets- og politireportere. CAR står for Computer-Assisted Reporting.


Der fokuseres på relevante Internet-steder – hvordan de kan anvendes i den daglige reportage og i projekter.

Politiken har netop nedsat en gruppe til undersøgende journalistik, hvor CAR indgår som et centralt element. Det fortæller researcher Gitte Rønberg, Politiken om.

For lokaljournalister og kommunalreportere vil der være en gennemgang i brugen af elektroniske postlister. Kontorchef Anne Jastrup fra Nordjyllands Amt vil fortælle om amtets overvejelser og erfaringer, herunder registerlovsdiskussionens betydning.

Endelig er den seneste udvikling i elektronisk aktindsigt ligeledes på programmet.

Konferencen finder sted den 14. april klokken 9-17.15 på DJH. Tilmelding til Heidi Jørgensen. telefon 89 440 440 eller påhttp://%20www.dicar.dk/, hvor programmet ligeledes kan ses.

Umiddelbart efter konferencens afslutning afholder Foreningen for Computer-støttet Journalistik sin første ordinære generalforsamling.

0 Kommentarer