Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:59 02.03.2022 Anna Sol Jørgensen

Kommunikationschef bliver ny formand for Publicistklubben

Kommunikationschef bliver ny formand for Publicistklubben

Bestyrelse er fra venstre: Tor Arnbjørn, Rakkerpak Productions, Lisbeth Langwadt, DR, Nina Rølle, Berlingske, Jesper Jürgensen (formand), Nynne Bjerre Christensen, Joachim Bindslev, TV 2, Amalie Kestler, Politiken, og Lars Mandal. Heine Pedersen/Publicistklubben

Jesper Jürgensen overtager posten som formand for Publicistklubben, efter at Reimer Bo har stået i spidsen for foreningen i tre år.

Det skriver Publicistklubben i en pressemeddelelse efter foreningens generalforsamling, hvor den nye formand blev valgt.

Jesper Jürgensen er chef for public affairs og kommunikation for Rønne Havn og har tidligere arbejdet for Egmont, Danske Medier, Dansk Gold Union og Discovery. Han er uddannet skolelærer og har en journalistisk tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

”Jeg glæder mig til den nye opgave med en række nye kræfter i bestyrelsen. Journalistik er under et stort pres fra nye aktører, nye medier og nye platforme med snævre interesser, både nationalt og internationalt. For at bevare troværdigheden trænger journalistikken mere end nogensinde til at blive belyst og undersøgt af sine egne i et kærligt kritisk forum,” siger Jesper Jürgensen i pressemeddelelsen.

”Publicistklubben er det perfekte forum, fordi klubben historisk set har magtet at bevare den uafhængige debat om principielle og aktuelle emner. Debatter, som gennem mere end 140 år har bidraget til at styrke dansk journalistik,” tilføjer han.

Der har også været udskiftning i bestyrelsen for foreningen, så den nu består af Lars Mandal, Nynne Bjerre Christensen, Amalie Kestler (Politiken), Lisbeth Langwadt (DR), Nina Rølle (Berlingske), Joachim Bindslev (TV 2) og Tor Arnbjørn (Rakkerpak Productions).

SENESTE NYT

Flere nyheder