Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:28 05.07.2021 Esben Christensen

Kommunaldirektør indkalder til ekstraordinært møde om Bornholms spærretid

Kommunaldirektør Johannes Nilsson har nu indkaldt til ekstraordinært møde i Bornholms Regionskommunes kommunalbestyrelse for at diskutere den spærretid, kommunen annoncerede i sidste uge.

Ifølge en mødeindkaldelse, kommunaldirektøren sendte ud i går, og som Journalisten har set, bliver mødet afholdt 12. august klokken 16.15 og kommer til at foregå i kommunens Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalg, hvor der foruden borgmester Thomas Thors sidder seks folkevalgte. Direktionen vil også selv deltage i mødet.

Indkaldelsen kommer, efter at en række partier i kommunalbestyrelsen har udtalt sig kritisk om spærretiden, som er indført af direktionen og ikke har været forbi politikerne.

Det ekstraordinære møde afholdes på foranledning af Kirstine van Sabben fra Bornholmerlisten, som i sidste uge sendte et ønske om, at punktet skal diskuteres, inden spærretiden træder i kraft 16. august. Her skriver hun blandt andet, at ”det selvfølgelig skal være kommunalbestyrelsen, som skal beslutte den slags tiltag”.

Spærretiden betyder blandt andet, at journalister ikke kan få adgang til kommunale bygninger og institutioner, og at det kun er kommunaldirektøren, der kan udtale sig på vegne af kommunen.

SENESTE NYT

Flere nyheder