Kom og hør Kennedys legendariske taleskriver

Den måske største kommunikationsrådgiver i nyere tid kommer til Danmark. Du kan se Kennedys legendariske taleskriver til FagFestival i november.

Den måske største kommunikationsrådgiver i nyere tid kommer til Danmark. Du kan se Kennedys legendariske taleskriver til FagFestival i november.

Til november kommer et af kommunikationsbranchens mest kendte navne til Danmark. Det sker i forbindelse med Dansk Journalistforbunds (DJ) FagFestival. Her er den legendariske taleskriver Ted Sorensen nemlig på besøg for at holde et foredrag.

Ted Sorensen var både taleskriver og politisk rådgiver for præsident John F. Kennedy og er siden blevet berømt igennem de fængende taler, han skrev for præsidenten – samt for biografien 'Kennedy', som Sorensen skrev efter John F. Kennedys død.

»Ted Sorensen er vel den største professionelle kommunikationsrådgiver i nyere tid, som vi er stolte over at kunne præsentere på mediebranchens Roskilde Festival,« siger DJ's formand, Mogens Blicher Bjerregård, til Jyllands-Posten.

Til november er det præcis 50 år siden, at amerikanerne valgte John F. Kennedy til landets præsident. Da han blev skudt i Dallas i 1963, blev Ted Sorensen i stedet rådgiver for efterfølgeren Lyndon B. Johnson i en kort periode. Herefter trak han sig tilbage fra politik og skrev den roste biografi 'Kennedy'.

Ted Sorensens efternavn lyder dansk, og han har også danske aner – på Mors. Men desværre har han for nylig haft en hjerneblødning, der forhindrer ham i at besøge familien i denne omgang.

»På grund af helbredet kommer jeg nok ikke til Mors denne gang,« siger Ted Sorensen til Jyllands-Posten.

0 Kommentarer