København svømmer i design

INDEX:2005. Med kurset 'Design når det er bedst' er Den journalistiske Efteruddannelse også med på bølgen, når København fra den 23. september til den 13. november bliver overskyllet med fremsynet design fra hele verden i anledning af det officielle design-år.Mest interessant for grafikere, tegnere og andre bladdesignere bliver nok konferencen ERA05 i Bella Centret, men overalt i byen, på Kongens Nytorv, foran Magasin, på Højbro Plads, på Nytorv og på Rådhuspladsen, vil der være opsigtsvækkende internationalt design at se:

INDEX:2005. Med kurset 'Design når det er bedst' er Den journalistiske Efteruddannelse også med på bølgen, når København fra den 23. september til den 13. november bliver overskyllet med fremsynet design fra hele verden i anledning af det officielle design-år.

Mest interessant for grafikere, tegnere og andre bladdesignere bliver nok konferencen ERA05 i Bella Centret, men overalt i byen, på Kongens Nytorv, foran Magasin, på Højbro Plads, på Nytorv og på Rådhuspladsen, vil der være opsigtsvækkende internationalt design at se:

Heriblandt et sugerør, som kan rense selv det mest bakteriefyldte vand og gøre det drikkeligt, en robot, som kan hjælpe ældre med daglige gøremål og holde dem med selskab, et oppusteligt hjem til hjemløse, som blot skal tilsluttes et ventilationsanlæg, og et valgsystem, som skal sikre demokratiske valgprocesser og høj valgdeltagelse.

Da HKH Kronprins Frederik så oven i købet er protektor for den overordnede event-paraply, INDEX:2005, skulle der være lidt for enhver redaktion.

Arrangørerne lægger hårdt ud med at uddele en håndfuld af verdens største – og i øvrigt spritnye – internationale designpriser på fem gange 100.000 Euro den 23. september. Planen er foreløbig, at INDEX, verdenselitens udstillinger og de internationale prisuddelinger skal gentages hvert fjerde år.

Læs mere på www.ERA05.com, www.index2005.dk og www.dje.dk

0 Kommentarer