search

Knudsen angriber Seidenfaden

Berlingske Tidendes chefredaktør, Lisbeth Knudsen, kritiserer på sin blog Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, for at forsøge at dysse Helle Thorning-sagen ned.

Berlingske Tidendes chefredaktør, Lisbeth Knudsen, kritiserer på sin blog Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, for at forsøge at dysse Helle Thorning-sagen ned.»Også i dele af medierne florerer dobbeltmoralen. I en stadig mere ensom kamp for at fastholde, at Thorning-Schmidts selverkendte sløseri med oplysninger til myndighederne og mangelfuld indsigt i lovgivningen er en fuldkommen substansløs og hypotetisk kritik, forsøger Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, på lederplads at kalde S-formandens sag for en »non-story« og en substansløs mediestorm,« skriver Lisbeth Knudsen.

Herefter spørger Berlingskes chefredaktør retorisk: »Er det for meget forlangt, at en statsministerkandidat sætter sig ind i lovgivningen eller henter professionel hjælp til at gøre det om nødvendigt, eller at hun tænker sig om, inden hun afleverer oplysninger til myndighederne med juridiske konsekvenser?«

Lisbetn Knudsen hæfter sig ved, at "Politikens øvrige meningsmagere har taget sagen helt anderledes alvorligt".

»Politiken dækker naturligvis sagen, skriver Seidenfaden. Men man må forstå, at det sker tvunget af den beklagelige omstændighed, at kollegerne i pressen skriver om den slags, og så skal sagen trods alt ikke forties for Politikens læsere.«

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen