Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:14 05.04.2022 Sebastian Goos

Knud Brix’ lønseddel er også hemmelig

Knud Brix’ lønseddel er også hemmelig

Knud Brix har overtaget posten som ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet efter Henrik Qvortrup. Pressefoto / Jan Sommer

Ligesom sine forgængere vil den nye ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet heller ikke løfte sløret for, hvad han kommer til at tjene.

Det siger ansvarshavende chefredaktør Knud Brix i Ekstra Bladets trykte avis.

”Jeg har ikke noget imod at sige min løn. Det lyder politiker-agtigt. Men ifølge den kontrakt, jeg har skrevet under på, så holder man den slags internt. Men det er lukrativt og afspejler også det ansvar, der er i jobbet,” lyder det fra den nye chef, som dog fortæller, at det er over 120.000 kroner om måneden.

18. marts deltog DR-generaldirektør Maria Rørbye Rønn i et interview i programmet ’Q&Co’ på Ekstra Bladet, hvor daværende chefredaktør Henrik Qvortrup var vært. Her spurgte han blandt andet ind til generaldirektørens løn, som i øvrigt er offentligt tilgængelig på DR’s hjemmeside.

Det affødte så et spørgsmål den modsatte vej fra Maria Rørbye Rønn, men her ønskede Henrik Qvortrup altså heller ikke at svare på, hvad han fik i løn. Han fortalte dog, at der var syv cifre i hans årsløn.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder