search

Knud Brix bliver journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet

Henrik Qvortrup og Pernille Holbøll får selskab i Ekstra Bladets chefredaktion

Knud Brix, der i dag er vært på DR’s nyhedspodcast ’Genstart’, bliver journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet.

Det oplyser JP/Politikens Hus ifølge Ekstra Bladet.

”Det er intet mindre end et scoop. Jeg kender Knud som en fantastisk journalist, som en sprudlende ildsjæl og som et både begavet og musisk menneske. Det er vanskeligt at forestille sig nogen bedre journalistisk chefredaktør til Ekstra Bladet – og til at understøtte vores ambitioner om at udbygge positionen som Danmarks stærkeste tabloidmedie,” siger ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet Henrik Qvortrup i pressemeddelelsen.

Knud Brix har siden starten af 2020 været vært på ’Genstart’. Tidligere har han været vært på Radio24syvs morgenflade og har årelang erfaring fra Christiansborg, hvor han var politisk reporter for TV 2.

En drømmestilling

Han betegner selv stillingen hos Ekstra Bladet som en ”drømmestilling”.

”Jeg blev selv rundet af ’bladet’ som grøn bladsmører, og som journalistisk chefredaktør bliver min rolle – med en lidt slidt kliché – at være spillende træner og sammen med den øvrige chefredaktion at skabe et redaktionelt miljø, som kan bibeholde og tiltrække de skarpeste penne og interviewere,” siger Knud Brix i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet har været igennem en rokade på chefredaktør-gangen siden foråret, hvor Poul Madsen forlod sin stilling som avisens chefredaktør. I stedet blev Henrik Qvortrup ansat, og i nærmest samme øjeblik sagde Kristoffer Eriksen sin stilling op på avisen, samtidig med at chefredaktør Pernille Holbøll gik på barsel. Med ansættelsen af Knud Brix er Ekstra Bladet tilbage til at have tre personer i chefredaktionen, når Pernille Holbøll vender tilbage fra barsel.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen