Kirsten Beyer modtager Carsten Nielsen-legatet

Tillidsrepræsentant for Aller Media Kirsten Beyer er årets modtager af Carsten Nielsen-legatet. Hun modtager prisen, kort tid før hun trækker sig efter 26 år på posten

Kirsten Beyer fra Aller Media modtog torsdag aften Carsten Nielsen-legatet ved Fagligt Stævne i København. I talen til Kirsten Beyer roste DJ’s formand, Tine Johansen, prismodtageren for hendes mangeårige vedholdende og dygtige indsats som tillidsrepræsentant.

”Mange gode og engagerede kolleger har i hende en empatisk, lyttende og forstående tillidsrepræsentant, når arbejdslivet gør ondt,” sagde Tine Johansen.

”Men hun har også en klar holdning til, at man selvfølgelig skal være medlem af den overenskomstbærende fagforening og den dertil knyttede medarbejderforening,” tilføjede Tine Johansen.

Ledsaget af langvarige klapsalver fra salen modtog en bevæget Kirsten Beyer prisen, som hun får tildelt, kort tid inden hun giver stafetten videre til sin efterfølger.

Ved næste generalforsamling i medarbejderforeningen træder hun nemlig tilbage som tillidsrepræsentant efter 26 år.

”Du stopper som tillidsrepræsentant ved årsskiftet. Det er vi kede af i DJ, men jeg er sikker på, at din familie er svært tilfreds med at få mere af dig,” sagde Tine Johansen.

Carsten Nielsen var den første formand for Dansk Journalistforbund, og hvert år uddeles Carsten Nielsen-legatet til forbundsmedlemmer, der ”med udtryksmæssig gennemslagskraft har præget samfunds­- og kulturdebatten, eller som har markeret sig ved en særlig faglig indsats”.

Legatkomitéen bestod i år af Maj Munk, Jens Ringberg, Pernille Mac Dalland, Johnny Frederiksen og Tine Johansen. Med legatet følger 20.000 kroner og en skulptur af Jørgen Haugen Sørensen.

0 Kommentarer

Læs også

Kirsten Beyer modtager Carsten Nielsen-legatet

Kirsten Beyer modtager Carsten Nielsen-legatet

14. OKTOBER 2021