Kildens mor: Søren Behnfeld

Søren Behnfeld er en af de smukke deltagere i TV3's "For lækker til Love". Han går til frisør hver uge og leder efter kærligheden - uden rigtigt at finde den. Vi har spurgt hans mor, Lone Behnfeld, hvad hun synes om programmet.

Søren Behnfeld er en af de smukke deltagere i TV3's "For lækker til Love". Han går til frisør hver uge og leder efter kærligheden – uden rigtigt at finde den. Vi har spurgt hans mor, Lone Behnfeld, hvad hun synes om programmet.

Hvordan har det været for Søren at være med i "For Lækker til Love"?
For Søren har det været fedt og en stor oplevelse. Han siger, at de tv-folk, der har fulgt ham, har været et godt team og meget rare at være sammen med.

Hvordan er det som mor at se programmet?
I starten var jeg spændt. Det er jo ikke altid folks bedste sider, medierne viser frem. Jeg spurgte ham, hvad det gik ud på, men han sagde, at jeg ikke skulle være nervøs. Der var ikke noget farligt i det. For mig var det vigtigt, at han kom ud på den anden side som et helt menneske og ikke som et menneske med traumer.

I programmet går han til frisør hver uge, og han vil ikke have en kæreste med fedt på kroppen. Er han sådan i virkeligheden?
At Søren går op i sit udseende og egenpleje, er der ingen tvivl om. Men ugentlige besøg hos frisøren hører til i bestemte perioder og er ikke generelt. Drømmepigen har sikkert ikke fedt på kroppen, men det er nok i drømmeverdenen Utopia, hvor alt er perfekt. Vi i familien og vores nærmeste relationer genkender Søren som sig selv. Vi ser den Søren, der ikke går så meget op i, hvad andre mener om, hvilket tøj han skal tage på til en fest.

Har pressen været rimelig?
Jeg har kun set en enkelt artikel, jeg tror, det var i Se og Hør. Det var lidt mærkeligt for os herhjemme. Det er også mærkeligt, når fremmede mennesker kommer hen og vil have taget et billede sammen med ham. For os er han jo bare Søren, mens han for dem er kendt fra medierne. Når folk kommer hen til ham, spiller han ikke kong gulerod, men er helt nede på jorden.

0 Kommentarer