Kandidater til HB

UDSTILLING. Tag del i valgkampen, fortæl hvad du vil, og vis hvem du er.Kandidater til Journalistforbundets hovedbestyrelse har mulighed for at præsentere sig selv i Journalisten. De skal blot inden den 20. marts indsende en tekst på højst 1.100 anslag inklusive mellemrum samt frikøbt foto til journalisten@journalisten.dk, så vil de komme i Journalisten nummer 6, der udkommer den 6. april.I alt fem ud af de 15 mennesker, hovedbestyrelsen er sat sammen af, stopper.

UDSTILLING. Tag del i valgkampen, fortæl hvad du vil, og vis hvem du er.

Kandidater til Journalistforbundets hovedbestyrelse har mulighed for at præsentere sig selv i Journalisten. De skal blot inden den 20. marts indsende en tekst på højst 1.100 anslag inklusive mellemrum samt frikøbt foto til journalisten@journalisten.dk, så vil de komme i Journalisten nummer 6, der udkommer den 6. april.

I alt fem ud af de 15 mennesker, hovedbestyrelsen er sat sammen af, stopper.

De fem er: Carsten Lorenzen, tillidsrepræsentant på DR Nordjylland. Uffe Gardel, tillidsrepræsentant på Berlingske Tidende. Thomas Szlavik, tillidsrepræsentant på Ekstra Bladet. Karin Sloth, freelance kommunikatør og netop afgået som formand for kommunikationsgruppen. Og Mette Cramon, JyskeVestkysten.

I alt er ni ud af hovedbestyrelsens 15 pladser i spil. De fire, der genopstiller, er: Forbundsformand Mogens Blicher Bjerregård. Lars Lindskov, med i forretningsudvalget, formand for Pressefotografforbundet og freelancefotograf. Journalist på DR Morten Uhrenholdt. Og freelancejournalist Kristian Melgaard, der også sidder i FreelanceGruppens bestyrelse.

Foreløbig har én kandidat meldt sig i kampen om en plads i hovedbestyrelsen. Det er Villy Dall, 50 år, tillidsrepræsentant på Thisted Dagblad og med i Kreds 5s bestyrelse.

 

0 Kommentarer