Kan man få BT til halv pris?

Kan Berlingskes abonnenter og bladets løssalgskøbere få BT til halv pris? Jeg spørger, fordi jeg efter "relanceringen" af formiddagsavisen var spændt på ændringerne.

Kan Berlingskes abonnenter og bladets løssalgskøbere få BT til halv pris? Jeg spørger, fordi jeg efter "relanceringen" af formiddagsavisen var spændt på ændringerne.

Jeg nøjedes med i første omgang at se BT på mit lokale bibliotek, og det fortsætter jeg med – men nok kun et par gange om måneden. Ellers spilder jeg min tid og først og fremmest mine penge. Den negative overraskelse har været, at BT næsten hver dag har adskillige artikler, der allerede har stået i Berlingske. Glimrende artikler i øvrigt, som jeg nyder hver morgen, når den gamle tante – still going strong – har siddet i postkassen. Men at læse de samme artikler to gange, det orker jeg alligevel ikke. Så kunne jeg jo blot læse Berlingske et par gange mere.

Jeg troede i min naivitet, at når BT blev ændret i udseende og stofvalg, så var det, fordi man gerne ville have flere læsere. Men man regner åbenbart ikke med, at nogen af Berlingskes læsere også vil købe BT. Det er måske rigtigt nok, men mon ikke de fleste læsere, hvis de skal vælge mellem Berlingske og BT, foretrækker morgenavisen med sin høje kvalitet?

Som ældre journalist og ivrig avislæser kan man godt savne de gode, gamle dage med en seriøs Berlingske og et underholdende BT til at slappe af med. To aviser skrevet på hver sin måde. Hvor jeg dog for eksempel savner tiden, hvor BT havde et midteropslag, "Frokostpassiar", med petitstof af første klasse, og ikke det hakkelse, bladet leverer i dag.

– Bent Johansen, freelancer 

0 Kommentarer