Kan du undvære Freelancenøglen på tryk?

Helle Møller RiisFreelancejournalist»Nej, det er et vigtigt opslagsværk for mig.

Helle Møller Riis
Freelancejournalist

»Nej, det er et vigtigt opslagsværk for mig.Jeg bor i Nordjylland, og her er ikke så tæt et netværk af journalister og fotografer som i København eller Århus, så jeg har tit brug for den. Selvfølgelig vil jeg også kunne bruge nettet til det, men det giver ikke samme overblik. Jeg får tit at vide af mine kunder, at de har fundet mig i Freelancenøglen, så jeg tror også, det er god reklame.«

Tom Gotfred
Chefredaktør, HK Statbladet

»Ja, det kan jeg godt. Jeg har vænnet mig til at finde freelancere på nettet. At have det samlede katalog at bladre i kan være inspirerende, fordi jeg kan opdage nogle journalister eller fotografer, jeg normalt ikke bruger. Men det ville ikke være nogen katastrofe at skulle undvære den trykte udgave.«

0 Kommentarer