Kampvalg – hvad mener DJ’s egne politikere?

Delegeretmøde i DJ: Må cheferne være med? Skal journalisterne have deres egen klub? Der er kampvalg til hovedbestyrelsen i DJ. Journalisten har interviewet alle kandidater og fordelt dem på et overskueligt danmarkskort. Find ud af, hvem du er mest enig med - og hvad baglandet brøler

Hvad skal der ske med Dansk Journalistforbund de næste to år? Det spørgsmål skal medlemmerne forholde sig til, når der er delegeretmøde 23. og 24. april. Her skal de vælge 13 medlemmer til den øverste ledelse, hovedbestyrelsen – samt en formand og en næstformand.

Kort over kredse og kandidater:

Kortet er bearbejdet af Andreas Marckmann Andreassen/Kaas & Mulvad.

I år er der kampvalg til HB, foreløbigt 16 kandidater til 13 pladser. Hvilken kandidat er du mest enig med? Der er i skrivende stund ingen modkandidater til formand Mogens Blicher Bjerregård og næstformand Lars Werge, der begge genopstiller.

Journalisten har interviewet alle 18 kandidater – og bl.a. spurgt, hvad der egentlig adskiller dem fra de andre. Vi har også spurgt til nogle af de hedeste politiske spørgsmål i DJ lige nu: Skal chefer være velkomne i forbundet? Skal vi fusionere med Kommunikation og Sprog?

Journalistens kandidat-kort

Herover er et danmarkskort, hvor vi har fordelt alle 18 kandidater på DJ's regionale kredse. Ved at klikke på en kreds kan du se navnene på de kandidater, der kommer herfra – og ved at klikke på deres navne kan du læse Journalistens interviews.

Du kan også samle op på, hvad der egentlig er blevet diskuteret på kredsenes generalforsamlinger den seneste måneds tid. Hvad brøler baglandet? Ved hver kreds er der et link til Journalistens dækning af debatten (undtagen Grønland, som vi desværre ikke har dækket).

Hvis du hellere vil have en liste med navne på alle kandidaterne – og klikke dig ind på interviews med dem derfra – så har vi lavet en liste under kortet.

God fornøjelse!

Journalisten vil for en god ordens skyld understrege, at HB-kandidater ikke er regionalt opstillede, men vælges på landsplan.

 

Liste over kandidater

Mogens Blicher Bjerregård

Lars Werge

Mette Schmidt Rasmussen

Maria Becher Trier

Henrik Friis Vilmar

Lars Lindskov

Iben Danielsen

Marianne Molin

Villy Dall

Jens Rossen

Peter Thornvig

Per Roholt

Frederik M. Juel

Troels Gadegaard Frølich

Karen Hedegaard

Pernille Nørregaard

Allan Boye Thulstrup

Lotte Ann Dahlmann

0 Kommentarer