Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
16:18 25.03.2022 Christian Lindhardt

Jysk Fynske henter ny chefredaktør hos Altinget

Jysk Fynske henter ny chefredaktør hos Altinget

Cecilie Gormsen. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Redaktionschef Cecilie Gormsen stopper på Altinget efter syv år. Hun skal være ny chefredaktør for Jysk Fynske Mediers lokaljournalistiske satsning LIV-medierne. Det skriver Altinget.

”Den nære lokaljournalistik er mindst lige så vigtig i København og på Frederiksberg, som den er i andre landsdele. Derfor ser jeg det som en meget vigtig opgave at få bredt kendskabet til LIV-medierne og deres lokaljournalistik ud til mange flere brugere,” siger Cecilie Gormsen til KøbenhavnLIV.

Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, ærgrer sig over tabet af den mangeårige kollega, men ønsker Gormsen held og lykke med de nye udfordringer:

”Jeg må tage hatten af for, at Jysk Fynske Medier har fået øje på et af de største leder-talenter i mediebranchen. Cecilie Gormsen har en meget stor del af æren for Altingets vækst de seneste år,” siger Jakob Nielsen.

Cecilie Gormsen har været ansat på Altinget siden 2015, hvor hun de sidste fem år har været redaktionschef med ansvar for Altingets forside og nichemedier.

Hun afløser Jesper Gisli, der fratrådte i januar på grund af uenigheder om ledelsen.

Jysk Fynske Mediers satsning i København består af en række lokalmedier samlet og regionalmediet KøbenhavnLiv og betegnes som en stor satsning for Jysk Fynske Medier.

SENESTE NYT

Flere nyheder