Jubii er blevet solgt

Den danske søgeportel Jubii er blevet solgt. Det bekræfter direktøren, som endnu ikke ved, hvem køberen er.

Den danske søgeportel Jubii er blevet solgt. Det bekræfter direktøren, som endnu ikke ved, hvem køberen er.

Om to uger bliver det offentliggjort, hvem Jubiis nye ejere er. Indtil da må selv Jubiis direktør Peter Lundsgaard, leve i uvished.

»Alt i alt synes jeg, det er godt for Jubii. Vi får en ny ejer, der interesserer sig for os. Kigger du på vores regnskaber, sender jeg 50 procent af min toplinje til Tyskland. Det holder jo ikke. Jeg skal ikke have en ejer på Jubii, der skal have 50 procent af vores bruttoomsætning. Det kan bare ikke lade sig gøre,« siger Peter Lundsgaard til Computerworld.
Selvom han endnu ikke ved hvem ejerne er, har han alligevel et ønske om, hvem det bliver.

»Jeg ved godt, hvem jeg helst vil have som ejer. Jeg håber og tror på, vi får lokale ejere. Det er det, jeg synes er vigtigt. Jeg synes, Jubii er et utroligt, dansk produkt, og jeg synes, det er vigtigt, at vi får nogen, der forstår Danmark og er interesseret i at gøre Jubii mere dansk, end det er,« siger Peter Lundsgaard.

Jubiis ejer siden år 2000, Lycos Europe, vil blive afviklet inden 1. april 2009.

(Opdateret)

0 Kommentarer