JP/Politikens Hus køber Børsen

JP/Politikens Hus køber Børsen fra Bonnier for 800 mio. kr. ”Børsen er et af Danmarks stærkeste mediebrands – med en kernesund økonomi, dygtige medarbejdere og en ledelse, som vi er så heldige at kunne beholde,” siger direktør

JP/Politikens Hus køber Børsen fra Bonnier for 800 mio. kr.

Købet forudsætter dog endelig godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fremgår det af en pressemeddelelse. Den proces forventes at tage cirka et halvt år.

”Børsen er en journalistisk perle og et perfekt match for JP/Politikens Hus. Børsens trykte og digitale udgivelser står stærkt, og de passer enestående godt med vores ambition om at sikre, at Danmark har en stærk, uafhængig udgivervirksomhed, der har den nødvendige konkurrencekraft over for især de internationale aktører,” udtaler JP/Politikens Hus' adm. direktør, Stig Kirk Ørskov.

Fortsætter uafhængigt

Børsen vil fortsat fungere uafhængigt ligesom koncernens andre titler: Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken. Og både ledelse og nuværende medarbejderstab fortsætter.

”Børsen er et af Danmarks stærkeste mediebrands – med en kernesund økonomi, dygtige medarbejdere og en ledelse, som vi er så heldige at kunne beholde,” siger Stig Ørskov.

Ansv. chefredaktør Anders Krab-Johansen fortæller i meddelelsen, at de nye ejere bakker op om den strategi, avisen har lagt.

”Med JP/Politikens Hus får vi en ejer, der ligesom Bonnier insisterer på høj journalistisk kvalitet og en stærk økonomi som forudsætningerne for publicistisk succes. Jeg glæder mig over, at der er fuld opbakning til at fortsætte den strategi og de planer, vi har lagt – og som har styrket Børsen de senere år,” udtaler Anders Krab-Johansen.

Senest opdateret klokken 10.25

0 Kommentarer