JP lancerer nyt digitalt medie Finans

Jyllands-Posten lancerer et nyt digitalt medie til oktober under titlen Finans. Redaktør bliver graverjournalist Nicolai Raastrup, som skal være "en af de absolutte spydspidser". Det fremgår af en intern mail, som Journalisten har læst

Som Journalisten kunne fortælle torsdag i sidste uge, barsler Jyllands-Posten med en storstilet satsning på erhvervs- og finansstoffet. Satsningen betyder en række nye ansættelser, og heraf er flere allerede ansat.

Nu fremgår det af en intern mail, at JP barsler med et nyt digitalt medie, der angiveligt får titlen Finans.

Det nye medie skal ledes af Nicolai Raastrup, der får titlen digital erhvervsredaktør. Han kommer fra en stilling i Jyllands-Postens undersøgende erhvervsredaktion.

"Nu bliver Nicolai som digital erhvervsredaktør en af de absolutte spydspidser bag vort nye digitale medie, Finans, der kommer til oktober," lyder det i mailen.

Lanceres til oktober

Finans skal lanceres til oktober. Det nye medie skal styrke Jyllands-Postens digitale betalingsunivers.

I mailen nævnes det, at sitet skal ligge på Finans.dk. Et domæne, som JP/Politikens Hus ifølge DK Hostmaster har ejet siden 1997.

Før Journalisten fortalte om JP's satsning i sidste uge, var vi i kontakt med chefredaktionen. De afviste dengang at kommentere og henviste til, at de selv ville henvende sig.

0 Kommentarer