JP: Erik Ove vil dække over lækage

Forfatteren til en af de i alt seks bøger om Stein Bagger - Bagger og Asger Jensbys egen PR-mand, Erik Ove - vil nu alligevel ikke fortælle politiet, hvem der advarede Stein Bagger om, at hans telefon blev aflyttet, skriver epn.dk. Se også JP's tv-indslag. 

Forfatteren til en af de i alt seks bøger om Stein Bagger – Bagger og Asger Jensbys egen PR-mand, Erik Ove – vil nu alligevel ikke fortælle politiet, hvem der advarede Stein Bagger om, at hans telefon blev aflyttet, skriver epn.dk. Se også JP's tv-indslag. 

Tippet om aflytningen af Baggers telefon førte ellers sandsynligvis til Stein Baggers flugt sidst i november. Og for blot fire dage siden sagde Erik Ove ellers til Jyllands-Posten: "Nu har vi skrevet det i en bog. Hvis politiet vil vide, hvem det er, kan de jo bare henvende sig. For så siger jeg det selvfølgelig."

Men i dagens udgave af Morgenavisen Jyllands-Posten siger han nu, at han ikke tænkte sig om, da han sagde, at politiet bare kunne ringe.

Nu siger han, at han af hensyn til den journalistiske grundregel om at beskytte kilderne alligevel ikke kan lægge kortene på bordet.

Læs mere i epn.dk.

Og se samtidig JP's tv-interview, hvor journalisterne Niels Sandøe og Max Stougaard går Erik Ove og Stig Andersen på klingen om objektiviteten i deres nye bog.

1 Kommentar

Michael Bjørnbak Martensen
31. MARTS 2009
Re: JP: Erik Ove vil dække over lækage
Jeg mener kun man kan holde kilder for sig selv, hvis man er tilknyttet et dagblad. Så Ove må ryste op med oplysningerne.