JP Århus til modangreb på Lisbeth Knudsen

JP Århus svarer nu igen på Lisbeth Knudsens beskyldning om, at avisen bevidst fejlfortolkede citater.

JP Århus svarer nu igen på Lisbeth Knudsens beskyldning om, at avisen bevidst fejlfortolkede citater.

»Hendes kritik bygger på ingenting. Hun kritiserer citater, vi aldrig har skrevet,« siger journalist på JP Århus Mads Bonde Broberg, som har skrevet den kritiserede artikel.

Berlingske Media ejer Midtjyske Medier og dermed Århus Stiftstidende. Koncernchef Lisbeth Knudsens kritik tog udgangspunkt i en artikel, som JP Århus bragte fredag, der hed 'Stiften overvejer farvel til papir.' I artiklen stod der, at Århus Stiftstidende overvejer at droppe deres papiravis.

»Det er klart, at der en en fejltolkning, når de skriver "Stiften vil ikke komme på papir efter få uger". Det er simpelthen en bevidst forkert fortolkning, og jeg er fuldstændig sikker på, at det har hun (Dorthe Carlsen, ansvarshavende chefredaktør på Midtjyske Medier, red.) aldrig sagt, for vi har ingen planer i den retning,« sagde Lisbeth Knudsen fredag til journalisten.dk. Læs hele artiklen og Lisbeth Knudsens kritik her.

»Når Lisbeth Knudsen siger, at vi har skrevet "Stiften vil ikke komme på papir efter få uger," er det ganske enkelt forkert. Det har vi aldrig skrevet. Vi har skrevet, at det bliver overvejet,« siger Mads Bonde Broberg.

Han mener derfor, at det er Lisbeth Knudsen, der fejlfortolker.

»Det er slet ikke en stramning at skrive, at Stiften overvejer farvel til papir. Vi gik faktisk først ind i sagen, efter at Midtjyske Mediers egen administrerende direktør Per B. Jørgensen i flere medier udtalte, at han gerne vil vænne læserne til at læse avis på nettet i stedet for på papir,« siger Mads Bonde Broberg.

2 Kommentarer

Søren Hestkjær
28. MARTS 2009
Re: JP Århus til modangreb på Lisbeth Knudsen
Der er ikke noget nyt i at Mads Bonde Broberg ikke holder sig professionel i sit "erhverv". Sørgelig journalistik. (igen!)
Michael Bjørnbak Martensen
10. FEBRUAR 2009
Re: JP Århus til modangreb på Lisbeth Knudsen
Kedeligt at JP er blevet sådan.