Journalistgaardens nye mand

 På en ejendom i København står navnet Journalist-gaarden på gavlen. Samme ejendom har et rum i kælderen, der er døbt Cavling-stuen. Den ejendom har netop fået ny formand. Bolig-formand. På en ejendom i København står navnet Journalist-gaarden på gavlen. Samme ejendom har et rum i kælderen, der er døbt Cavling-stuen. Den ejendom har netop fået ny formand. 

 

På en ejendom i København står navnet Journalist-gaarden på gavlen. Samme ejendom har et rum i kælderen, der er døbt Cavling-stuen. Den ejendom har netop fået ny formand.

 

Bolig-formand. På en ejendom i København står navnet Journalist-gaarden på gavlen. Samme ejendom har et rum i kælderen, der er døbt Cavling-stuen. Den ejendom har netop fået ny formand. 

Christian Kierkegaard, direktør i Dansk Fagpresse, er blevet konstitueret som formand for Journalist-gaarden. Han afløser Carl Otto Brix, der takker af efter seks år på posten.

Journalistgaarden er en selvejende fond, der rummer 12 boliger. Den blev opført i 1935 af Københavns Journalistforbund, i dag Kreds 1, og er øremærket til beboelse for pensionerede journalister og journalistenker. Andre kan dog også blevet skrevet op til en lejlighed, da Journalistgaarden er en almennyttig fond.

»For øjeblikket er der en venteliste med fem-seks navne. Man følger rimeligt slavisk ventelisten, når der skal findes nye indflyttere, men kommer nogle med ekstreme, åbenlyse behov, så er der mulighed for at komme foran på ventelisten,« siger Christian Kierke-gaard.

En lejlighed i Journalistgaarden, der ligger i Københavns Nordvest-kvarter, koster mellem 3.200 og 3.800 kroner, alt efter om den er på 51 kvadratmeter eller på 64 kvadratmeter.

Christian Kierkegaard siger om sin nye opgave som formand for Journalistgaarden:

»Det vigtigste er, at ejendommen hænger sammen økonomisk og stadig bliver moderniseret, så den forsat er attraktiv.

0 Kommentarer