Journalister løb i Boston – og dækkede tragedien

42 kilometer og et bombeangreb kunne ikke holde dem fra blokken. Læs her om journalisterne, der sprang direkte fra løbe- til arbejdstøj ved Boston Marathon

Mange ville måske takke nej til overarbejde efter at have løbet 42 udmarvende kilometer for så ved tilfælde at være undsluppet et tragisk bombeangreb. Men det var ikke tilfældet for en række af de journalister, der stod på deltagerlisten til Boston Marathon.

Det skriver huffingtonpost.com.

»Jeg elsker breaking news, så for mig forsvandt alle tanker om ømhed og om lige at have gennemført løbet, og jeg tog reporter-hatten på og gik ud for at dække det som en nyhedshistorie,« siger New York Times-reporteren John Eligon til Huffington Post.

Ud over Eligon fra New York Times, så både løb og dækkede journalister fra The Wall Street Journal, The Washington Post, Boston Globe, USA Today og Politico.

Michal Rezendes fra Boston Globe havde under en kilometer tilbage, da politiet fortalte ham og de øvrige løbere om bombeangrebet og beordrede dem til at vende om. Hans reaktion var at løbe til nærmeste bar og ringe hjem til redaktionen.

»Så snart det stort klart, at denne frygtelige begivenhed havde fundet sted, så sparkede adrenalinen, tror jeg,« siger Rezendes til Huffington Post.

2 Kommentarer

Frederik
16. APRIL 2013
Ja og?
Ja og?
Gitte Willumsen
16. APRIL 2013
Og?
Og?