Journalisten holder ferie til den 26. juli

Fagbladet Journalisten og Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger. Redaktionen er tilbage mandag den 26. juli.

Fagbladet Journalisten og Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger. Redaktionen er tilbage mandag den 26. juli.

Kære læser!

Så er det blevet tid til sommerferie og dermed en pause i nyhedsstrømmen på Journalisten.dk.

Sitet er dog ikke hermetisk lukket de følgende tre uger. Mens redaktionen er på ferie, er der stadig åbent for nye blogindlæg. Det er også muligt at debattere på sitet. Vær dog opmærksom på vores gældende retningslinier for debatten, som blandt andet indebærer, at anonyme og delvist anonyme indlæg slettes. Ligesom æreskrænkende indlæg slettet. 

Og skulle du være gået glip af artikler i det seneste nummer af fagbladet, som sætter fokus på arbejdsløshed, så finder du hele magasinet her.

Derudover er vi sikre på, at agurketiden nok skal sørge for de sædvanlige travere, som sociolog Henrik Dahl allerede har forudsagt.

Ønsker du at få en jobannonce på Journalisten.dk inden den 26. juli, så kontakt venligst DG Media på telefon 70 27 11 55 eller via mail. I ugerne 27, 28 og 29 er Marianne Møller Jensen kontaktperson: marianne.m@dgmedia.dk.

Med ønsket om en rigtig god sommer!

Jens Jørgen Madsen, webredaktør.

0 Kommentarer