search

Journalisten holder ferie til den 1. august

Fagbladet Journalisten og Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger. Redaktionen er tilbage mandag den 1. august.

Fagbladet Journalisten og Journalisten.dk holder sommerpause de kommende uger. Redaktionen er tilbage mandag den 1. august.

Kære læser!

Så er det blevet tid til sommerferie og dermed en pause i nyhedsstrømmen på Journalisten.dk.

Sitet er dog ikke fuldstændig hermetisk lukket i de kommende tre uger. Mens redaktionen er på ferie, er der stadig åbent for nye blogindlæg. Det er også muligt at debattere på sitet.

Vær dog opmærksom på vores gældende retningslinier for debatten, som blandt andet indebærer, at anonyme og delvist anonyme indlæg slettes. Ligesom æreskrænkende indlæg slettet.

Og skulle du være gået glip af artikler i det seneste nummer af fagbladet med særligt sommertema fra Aabybro og omegn, så finder du hele magasinet her.

Som noget helt særligt til vores mange læsere på nettet, har vi desuden lavet en sommerserie med fokus på positive tendenser i medie- og kommunikationsbranchen, konstruktive nyheder og historier, der giver anledning til nytænkning i sommervarmen. Følg med i The Good News.

Og så lidt praktisk information:

Ønsker du at indrykke en stillingsannonce på Journalisten.dk inden den 1. august, så kontakt venligst DG Media på telefon 70 27 11 55 eller via mail epost@dgmedia.dk.  

Medarbejderne på fagbladet Journalisten, som gik på ferie i slutningen af juni, er tilbage mandag den 25. juli. Webredaktionen er tilbage den 1. august. 

Med ønsket om en rigtig god sommer!
Jens Jørgen Madsen, webredaktør.

Kommentarer
1
Mikael Nielsen
08.07.11 10:30
Re: Journalisten holder ferie til den 1. august
God ferie... Dejligt at arbejde et sted, hvor man bare kan lukke redaktionen og lade som om, at der ikke foregår noget i denne verden...
Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen