JOURNALISTEN fornyr sig

Siden JOURNALISTEN fik nyt layout 1. marts 2000 har freelance-grafiker Mette Salomonsen layoutet de redaktionelle sider i bladet, mens trykkeriet, DataGraf, har layoutet alle annoncesiderne.

JOURNALISTEN har længe drømt om at få en fastansat layouter. Lidt hovedregning viste, at det ud over at være en redaktionel gevinst også ville være en økonomisk besparelse. Det skyldes, at layouteren vil kunne udføre nogle af de opgaver, vi i øjeblikket betaler trykkeriet for at udføre.

Blandt de 40 ansøgere til jobbet som layouter på JOURNALISTEN har vi valgt Christina Daugaard, 35 år.

Hun var i mesterlære som grafiker på Børn og Unge, hvor hun blev uddannet i 1995. Bagefter har hun blandt andet været på Kristeligt Dagblad og på Dagens Medicin. I de seneste tre år har hun arbejdet freelance – blandt andet for Kristeligt Dagblad.

Sidste efterår tog hun CFJEs kursus i Visuel Journalistik, hvor hun blandt andet blev undervist i at skrive og redigere.

Christina Daugaard er medlem af Visuelt Forums bestyrelse og var selv idemager til kurset. Hendes tanke var, at der er brug for en slags grafisk redaktionssekretær, som hun kalder det.

Privat bor hun sammen med Anders Villads, der er webmaster på Børn og Unge. Sammen har de datteren Andrea på to år.

0 Kommentarer