Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:26 16.02.2022 Christian Lindhardt

Journalisten.dks forside har fået nyt design

I arbejdet med at gøre Journalisten endnu stærkere digitalt, har vi i dag lanceret et nyt design på forsiden af journalisten.dk.

Det nye design er det andet væsentlige skridt i arbejdet med at gøre sitet endnu mere overskueligt, relevant og indbydende for især DJ’s medlemmer men også alle andre, der interesserer sig for medier og kommunikation.

Det første store skridt blev taget i 2021, hvor vi indførte et nyhedsbånd på forsiden for at tilføre sitet mere puls og for at have et format til de korte registrerende nyheder fra medie- og kommunikationsbranchen.

Senere i 2022 vil der følge en række nye ting, som skal være med til at hæve kvaliteten af Journalistens digitale tilstedeværelse endnu mere.

Næste skridt bliver en opdatering af nyhedsbrevs-formatet, som gerne skulle gå i luften i løbet af de næste par måneder.

Derefter følger et nyt design på artikelsiderne på journalisten.dk. Der forventes at gå i luften inden sommerferien.

Desuden har vi på Journalisten planer om at genindføre debatten under artiklerne men således, at det kun er DJ-medlemmer, der kan deltage via et login.

Jeg håber at alle DJ’s medlemmer vil tage godt imod de nye initiativer, og I er som altid velkomne til at sende mig ris eller ros på cli@journalisten.dk.

Med venlig hilsen

Christian Lindhardt, chefredaktør

SENESTE NYT

Flere nyheder