Journalisten.dk lancerer nyhedsbrev

Udviklingen i medie- og kommunikationsbranchen går nu så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Journalisten.dk lancerer derfor et nyhedsbrev, som på alle hverdage bringer både overblik og indsigt - ganske gratis.

Udviklingen i medie- og kommunikationsbranchen går nu så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Journalisten.dk lancerer derfor et nyhedsbrev, som på alle hverdage bringer både overblik og indsigt – ganske gratis.

Skred Politikens kulturredaktør i vrede? Hvorfor stolede så mange DAGEN-medarbejdere blindt på Peter Linck? Og hvilke metoder vil Obama bruge i valgkampen til at snørre medierne?

Svarene kan du allerede læse på Journalisten.dk, men hvis du fremover vil være sikker på at få alle historierne med, så kan du nu tilmelde dig Journalisten.dks nyhedsbrev, som udsendes på alle hverdage.

Her får du det forkromede overblik over alle de væsentligste begivenheder og nyheder i både medie- og kommunikationsbranchen.

Nyhedsbrevet indeholder også links til de seneste blogindlæg på Journalisten.dk, henvisninger til medienyheder fra andre sites og overskrifter på artikler fra Fagbladet Journalisten.

Tanken er, at du alene med nyhedsbrevet let kan holde dig ajour og måske tilmed blive inspireret til at gå i dybden med udvalgte historier.

Hvis du er typen, der ikke kan vente på dagens nyhedsbrev, men bare må vide besked i det øjeblik, vi trykker på knappen og offentliggør en nyhed, så kan du tillige vælge at abonnere på vores nyhedsfeeds. Faktisk har du på Journalisten.dk mulighed for mange steder at abonnere på RSS-feeds. Eksempelvis finder du øverst på forsiden af websitet det orange RSS-ikon, som du kan klikke på. Læs mere på journalisten.dk/rss, hvor der er en guide til brug af nyhedsfeeds.

 

SÅDAN abonnerer du på nyhedsbrevet fra Journalisten.dk:

  • Først går du ind på vores tilmeldingsside. Klik her.
  • Her skriver du så din egen e-mail adresse og klikker på Abonnér.
  • Herefter modtager du automatisk nyhedsbrevet fra Journalisten.dk, så længe du ønsker det.

4 Kommentarer

Andreas Marckmann Andreassen
29. SEPTEMBER 2011
Re: Journalisten.dk lancerer nyhedsbrev

Kære Tore.

Der er i venstrespalten på forsiden en sort boks med en skrivemaskine og teksten: "Modtag gratis nyhedsbrev. Klik her". Har du forsøgt at tilmelde dig der?

Bedste hilsner

Andreas M
Journalisten.dk 

Tore Rich
29. SEPTEMBER 2011
Re: Journalisten.dk lancerer nyhedsbrev
Det virker stadig ikke. Især pinligt at det er så svært at tilmelde sig, når der reklameres stort for det i nyeste udgave af Journalisten. Hvor er linket fra forsiden?!?
Jens Jørgen Madsen
11. JUNI 2008
Re: Journalisten.dk lancerer nyhedsbrev

Det ER rettet.

Vi beklager meget! Adressen var lagt ind to gange. Oven i hinanden.

Men nu skulle det gerne fungere. Ellers er den direkte adresse: https://journalisten.dk/fa-dagens-nyheder-fra-journalisten

Mvh

Jens Jørgen Madsen

Morten Brink Iwersen
11. JUNI 2008
Re: Journalisten.dk lancerer nyhedsbrev
Dejligt. Særligt hvis linket, hvor man tilmelder, sig også virkede...