Journalisten.dk har fået nye funktioner

Hjemmesiden har i dag premiere på en række forbedringer, justeringer og nyt look.

Hjemmesiden har i dag premiere på en række forbedringer, justeringer og nyt look.

Det er blandt andet nu langt lettere at orientere sig i nyhedsstrømmen. Vores spalte med 'SENESTE NYT' vises således på samtlige nyhedssider.

Vi har desuden gjort det muligt at dele alle artikler og tv-indslag med dine venner på Facebook. I bunden af hver historie skal du blot klikke på "Share on Facebook", og dernæst kan historien få sit eget liv på Facebook.
I forlængelse heraf har Journalisten.dk fået sin egen lille klub på Facebook, hvor vi løbende vil være i dialog med vores dedikerede læsere. Der er naturligvis åbent for medlemskab for alle.

Kommentar- og debatdelen er også blevet finpudset og har fået et lille grafisk løft.
Vi ved nemlig, at vores trofaste læsere elsker at debattere.

I den kommende tid vil vi tillige gøre brug af flere billeder på sitet i forbindelse med vores artikler.

Muligheden for at tilmelde sig vores nyhedsbrev, som udsendes på alle hverdage, er nu også blevet langt lettere. Du finder tilmeldingen på forsiden af Journalisten.dk.

Endelig er der sket nogle mindre visuelle forbedringer af vores sektion med anmeldelser, navnenyt og temaer.

I arbejdet med opdateringen af Journalisten.dk har vi forsøgt at tage højde for, at vores brugere anvender forskellige browsere – fra Internet Explorer og Firefox til Safari, Chrome og Opera.
Men der kan naturligvis være brugere, der anvender ældre browser-versioner, og derfor måske ikke får fuld glæde af vores nye look. Hører du til dem, der er stødt på fejl, så send gerne en mail med et screendump til undertegnede på jjm@journalisten.dk.

Ellers er der bare at ønske vores læsere og seere rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Jens Jørgen Madsen, webredaktør

0 Kommentarer