Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:01 21.08.2023 Anna Sol Jørgensen

Johannes Langkilde skifter TV Avisen ud med Aftenshowet

Fra 1. oktober kommer DR-vært Johannes Langkilde ikke længere til at være frontfigur på DR’s TV Avisen, da han i stedet skal være vært på DR1’s ’Aftenshowet’.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Johannes Langkilde kommer til at være en del af ’Aftenshowets’ værtshold i ni måneder.

”Jeg har altid elsket at formidle gode samtaler om vigtige emner med plads til både følelser og bid. ’Aftenshowet’ handler ligesom TV Avisen om det, der sker både tæt på og ude i verden, men her får jeg virkelig mulighed for at dyrke netop den nære måde at formidle aktuelle emner på. Og så glæder jeg mig til at blive en del af redaktionen og værtsholdet, som jeg kender som både dygtige, engagerede og virkelig behagelige kolleger,” siger Johannes Langkilde i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder