Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:19 24.04.2023 Anna Sol Jørgensen

JFM leverer millionoverskud

Den jysk-fynske mediekoncern JFM lever op til sit budget og leverede i 2022 et overskud på fem millioner kroner før skat.

Det skriver koncernen i en pressmeddelelse.

”Det er vi tilfredse med, for der har været mange udfordringer i 2022. Dem har vi været i stand til at håndtere, og samtidig har vi udviklet vores virksomhed i den rigtige retning digitalt. Det giver optimisme for fremtiden,” siger JFM’s administrerende direktør, Jesper Rosener, i pressemeddelelsen.

Omsætningen i virksomheden faldt fra 1,913 milliarder kroner i 2021 til 1,873 milliarder kroner i 2022, hvilket ifølge koncernen primært skyldes manglende omsætning på ugeaviserne og koncernens deal-sites.

JFM udgiver lokalaviser og lokalradio i det meste af landet og har cirka 1.750 medarbejdere. I løbet af de seneste måneder har koncernen været igennem flere spareøvelser, og adskillige stillinger er blevet nedlagt på tværs af udgivelser. Det skete i første omgang med afsæt i budgettet for 2023 og dernæst på grund af resultatet af overenskomstforhandlingerne, som gav lønstigninger ud over de to procent, som koncernens ledelse havde budgetteret til med.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder