Jes Stein Pedersen ny litteraturredaktør på Politiken

Jes Stein Pedersen forlader DR efter syv år og vender tilbage til Politiken. Her skal han være litteraturredaktør.

Jes Stein Pedersen forlader DR efter syv år og vender tilbage til Politiken. Her skal han være litteraturredaktør.

DR-værten Jes Stein Pedersen skal være litteraturredaktør på Politiken efter syv år i DR. Han afløser Peter Christensen, som har været både kritik- og litteraturredaktør.

Jes Stein Pedersen vender dermed tilbage til Politiken, hvor han tidligere har været kulturredaktør samt redaktør af lederkollegiet, skriver politiken.dk.

»Jes Stein Pedersen er præcis så vidt belæst som vi ønskede os, præcis så velskrivende som vi ønskede os og præcis så stor en profil som vi ønskede os. Hans forhold til bøger nærmer sig det begærlige,« udtaler Anita Bay Bundegaard, der er kulturredaktør på Politiken.

Også hovedpersonen selv glæder sig meget til jobbet, der også vil indebære, at han skal tegne Politiken udadtil og være med til at stable arrangementer på benene.

»Jeg vil gerne være med til at gøre Politikens Hus til et stort 'litteraturhaus', som kan tiltrække unge talenter. Avisen skal blande sig i virkeligheden, og det kan man for eksempel gøre ved at invitere talenter ind og læse op i Pressen,« siger Jes Stein Pedersen.

0 Kommentarer