Jes Dorph forlader TV 2 for at blive sportsvært

Jes Dorph-Petersen forlader TV 2 efter mere end 20 år. Han skal være fodboldvært hos TV3+, oplyser TV 2. Opdateret 10.48.
Jes Dorph-Petersen forlader TV 2 efter mere end 20 år. Han skal være fodboldvært hos TV3+, oplyser TV 2. Opdateret 10.48.

Den kendte tv-vært Jes Dorph-Petersen (52) forlader TV 2 i løbet af foråret 2012. Det sker efter mere end 20 år på kanalen. I stedet skal Jes Dorph-Petersen være Champions League-vært på Viasat. Det oplyser TV 2.
 
»I dag har jeg ikke en klump, men en hel fodbold i halsen. Men jeg har været 22 år her på stationen, og jeg kunne mærke, at jeg havde brug for et markant kursskifte, inden det var for sent,« siger Jes Dorph-Petersen til TV2.dk.
 
Han siger selv, at hans tid i TV 2 "har været det vigtigste i mit liv ud over min familie".
 
»Jes har i årevis været et af NYHEDERNEs ansigter udadtil og danskernes følgesvend, og vi vil savne ham. Men i denne branche skal man arbejde, hvor ens hjerte banker. Jes vil gerne være vært for andre programmer, og det har jeg stor respekt for og ønsker ham held og lykke,« siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør i TV 2.
 
Jes Dorph-Petersen kommer helt konkret til at overtage som sportsvært efter Peter Schmeichel på TV3+, oplyser TV3 ifølge Mediawatch. Her skal han skærpe dækningen sammen med både redaktionen og de andre sportseksperter som Preben Elkjær, Brian Laudrup og Per Frimann.
 
»Jes Dorph-Petersen træder ned i et par store sko, idet han fra efteråret 2012 skal afløse Peter Schmeichel som vært i Champions League studiet på TV3+. Vi har hvert år forbedret vores dækning, og vi er sikre på, at Jes Dorph med sin værtserfaring, sit gode og smittende humør og store fodboldpassion vil kunne bidrage til yderligere udvikling af det fantastiske indhold, som redaktionen på TV3+ har leveret sammen med alle holdene i Champions League hvert år,« udtaler TV3's sportschef Peter Nørrelund.
 
(Opdateret 10:48: Citat fra Peter Nørrelund tilføjet)

0 Kommentarer