Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:23 31.05.2021 Anna Sol Jørgensen

Jes Dorph bliver selvstændig ordstyrer, foredragsholder og presserådgiver

Den tidligere TV 2-vært Jes Dorph Petersen, der i starten af året blev fyret efter et MeToo-forløb, bliver selvstændig.

Det oplyste han fredag til Ekstra Bladet.

Jes Dorph Petersen har oprettet virksomheden Tankegods, hvor han har planer om at arbejde som ordstyrer, foredragsholder og presserådgiver.

”Jeg har i min karriere været ansat fem forskellige steder, og jeg har altid tænkt, at jeg skulle blive selvstændig på et tidspunkt. Jeg har været glad for alle de steder, jeg har været, men det er alligevel altid blevet ved tanken, men nu var et fint tidspunkt,” siger han til Ekstra Bladet.

”Der er flere, der har meldt sig på banen og foreslået projekter, så det er ikke noget, der bekymrer mig, og det her er ikke noget, jeg gør i desperation,” tilføjer han.

SENESTE NYT

Flere nyheder