Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:02 23.09.2021 Lasse Loch Davidsen

Jes Dorph bliver podcastvært – vil ikke tale om MeToo

Jes Dorph bliver podcastvært – vil ikke tale om MeToo

Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

I et nyt samarbejde mellem Jes Dorphs egen virksomhed Tankegods og Bauer Media lancerer den tidligere tv-vært nu sin egen podcast ’Dorph’.

Det skriver flere medier, blandt andet Ekstra Bladet.

Ifølge hovedpersonen kommer podcasten til at handle om stort og småt – men ikke MeToo:

”Jeg kan godt lide at sige, at ’Dorph’ er et slags uformelt talkshow eller en samtale-podcast, hvor jeg kan være mig selv, og hvor jeg kan spørge om alt det, der falder mig ind,” siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

”Gæsterne er mennesker, som jeg har mødt igennem min lange tv-karriere, og det kan både være kendte og ukendte, som jeg på en eller anden måde har et skæbnefællesskab med. Jeg vil gerne understrege, at podcasten ikke kommer til at handle om MeToo. Det er ikke noget, vi kommer til at tale om,” siger han til Ekstra Bladet.

SENESTE NYT

Flere nyheder