Jeppesen: Det var en vittighed

Michael Jeppesen siger nu, at det var komik, da han skrev, at statsministeren havde haft en affære. I en ny blog skriver han, at alt, hvad han skriver i sine blogs, sandsynligvis er løgn.

Michael Jeppesen siger nu, at det var komik, da han skrev, at statsministeren havde haft en affære. I en ny blog skriver han, at alt, hvad han skriver i sine blogs, sandsynligvis er løgn.

Politikens chefredaktør syntes ikke, det var morsomt, da han på Politiken.dk kunne læse udokumenterede påstande om, at statsminister Lars Løkke Rasmussen havde haft en affære med præsten Kathrine Lilleør.

Derfor bad han Michael Jeppesen fjerne den blog, hvor han havde skrevet påstandene. Det er første gang, chefredaktionen skrider ind over for bloggeren, der forklarer, at historien var ment for sjov.

»Jeg erkender ikke, at det var løgn. Jeg erkender, at det var en vittighed, for det sjove ved vittigheder er jo, at man ikke kan vide, om de passer,« siger Michael Jeppesen, som har lært noget af miseren, siger han til DR Kultur.

I en ny blog, der har fået titlen "Undskyld Tøger, det hele var løgn", skriver Michael Jeppesen ellers, at historien var løgn. Faktisk skriver han, at alt, hvad der står i hans blogs, er løgn. Om det også er løgn, står hen i det uvisse.

2 Kommentarer

Henrik Lind Jørgensen
3. JUNI 2010
Jeppesen er en vittighed

Er der nogle, der ved, om Michael Jeppesen er medlem af Dansk Journalistforbund? Jeg har googlet lidt på kryds og tværs, og journalister er der jo nok af, men det er ikke sikkert, Jeppesen er forbundsmedlem.

Jeg håber det ikke.

Michael Nielsen
3. JUNI 2010
Re: Jeppesen: Det var en vittighed

Problemet med Jeppesens blog er efter min mening, at den indgår som en del af Politiken.dk - og derfor må man som læser af politiken.dk formodede, at ting er sat under redaktionel kontrol - ellers kan enhver udokumenteret påstand jo udgives - man skal bare huske at smide det i en eller anden blog og så påstå at det ikke behøvede at passe når det stod i en blog.

 Jeg syntes faktisk, at politiken burde lukke Jeppesens blog og så fortælle ham, at han ikke er "voksen" nok til at styre den frihed der er i at skrive uden en redaktør kigger ham over skulderen.