Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:39 07.05.2021 Anna Sol Jørgensen

Jeppe Nybroe stopper som redaktionschef på Avisen Danmark

47-årige journalist og nyhedsvært Jeppe Nybroe skulle spille en ’central rolle’ i en større oprustning af Avisen Danmark.

Sådan lød det, da han blev ansat som redaktionschef i november sidste år. Men den rolle skal han ikke længere have, for Jeppe Nybroe stopper på avisen.

Det oplyser chefredaktør Peter Rasmussen til Journalisten.

”Han stopper om tre måneder. Det blev besluttet umiddelbart før 1. maj, og det var en helt udramatisk beslutning om, at sådan skulle det være,” siger han og tilføjer:

”Der sker mange ting på Avisen Danmark i øjeblikket. Vi har fået en podcastredaktion og et nyhedsbrev inden for de seneste 14 dage, så det stiller nogle nye krav. Det er en samlet vurdering, om matchet fremover vil være det rigtige.”

Peter Rasmussen kan ikke sige noget om, hvad der nu skal ske med stillingen, og hvilken type der skal overtage som redaktionschef.

”Det er hele organiseringen af redaktionen, vi er i gang med at kigge på. Der er mennesker på redaktionen, der får andre opgaver. Det falder sammen med, at vi får en masse nye opgaver på redaktionen, som skal håndteres,” siger han.

SENESTE NYT

Flere nyheder