Jeppe Nybroe ny vært på TV 2 Øst

Den tidligere vært på DR TV-Avisen og B.T.'s net-tv, Jeppe Nybroe, har sagt ja til at blive vært på TV 2 Øst fra september, oplyser tv-stationen. (Opdateret kl. 12.53).

Den tidligere vært på DR TV-Avisen og B.T.'s net-tv, Jeppe Nybroe, har sagt ja til at blive vært på TV 2 Øst fra september, oplyser tv-stationen. (Opdateret kl. 12.53).

Tv-værten, der blev afskediget fra DR efter fusk med indslag i TV-Avisen og senere forlod B.T.'s net-tv efter blot seks måneder, er den første af 10 nye programmedarbejdere, som TV 2 Øst ansætter i forbindelse med udvidelsen af sendetiden med en times ekstra tv dagligt.

"Jeg er rigtig glad for at blive en del holdet bag en af landets største TV2-regioner. Mit journalistiske hjerteblod banker for tv, har gjort det de seneste godt 12 år og det er stadig dér, min journalistiske kærlighed ligger," siger Jeppe Nybroe om sit fremtidige job.

Se også tv-indslag: Nybroe taler ud om sit brud med B.T.

1 Kommentar

Jytte Bigom
18. JUNI 2009
Re: Jeppe Nybroe ny vært på TV 2 Øst

Jeg vil ønske Jeppe Nybroe tillykke med det nye tv-job.

Naturligvis skal Jeppe N. ikke straffes i uendelighed, fordi han som udsendt krigskorrespondent for den troværdige nyhedskanal, DR-TV, begik - som det har heddet sig siden - en brøler, en dumhed.

Nu er problemet ikke, som jeg ser det, at Jeppe N. begik en brøler eller en dumhed, fordi han var stresset eller lignende. Han fuskede helt bevidst med de oplysninger, han sendte tilbage til de danske licensbetalere. Og netop fordi, han var så respekteret af seerne og sine arbejdsgivere på DR-TV, undlod alle at sætte spørgsmålstegn ved hans reportage.

Jeg har tidligere respekteret Jeppe N. for hans sobre nyhedsdækning, og hans dækning af småt og stort har jeg tidligere fundet uangribelig.

Hvad jeg savner, når nu Jeppe N. igen og igen erklærer sin kærlighed til tv-mediet som arbejdsplads, er en ordentlig forklaring på den løgn, han bevidst fyrede af dengang.

 Reimar Bo gav ham engang en chance for at fortælle seerne sandheden, men Jeppe N. hældte - og uimodsagt af sin gode ven - så meget vand ud af ørerne, at vi seere var ved at få vand i øjnene af lutter rørelse: Det var en fejl, det var en brøler, det var dumhed, jeg fortryder, snøftede Jeppe for åben skærm.  

Nej, Jeppe N., det var en fed løgn. Du manipulerede med facts. Og du skylder stadig både DR-seere og kolleger en anstændig forklaring. Prøv med sandheden.