Jens Vilstrup ny redaktør for Euroman

Magasinets redaktionschef Jens Vilstrup tager roret på Euroman som redaktør. Det er endnu ikke afgjort, om der skal findes en ny chefredaktør.

Magasinets redaktionschef Jens Vilstrup tager roret på Euroman som redaktør. Det er endnu ikke afgjort, om der skal findes en ny chefredaktør.Chefredaktørstolen har stået tom siden Mads Lange takkede farvel i slutningen af august, men nu har redaktionschef Jens Vilstrup overtaget ansvaret for redaktionen. Det skriver mediawatch.dk.

Selvom Euroman har fået en daglig leder til at tage ansvarsposterne, der normalt hører under chefredaktøren, så er det endnu ikke afklaret, om Euroman i fremtiden vil ansætte en egentlig chefredaktør:

»Lige nu er det den måde, vi kører det på. Endnu er der ikke besluttet noget omkring, hvordan vi fremover vil konstituere redaktionen derinde. Men vi har ikke travlt – for det kører godt på Euroman, og der er ikke noget, der skal laves om,«  siger magasinchef Monica Bundgaard ved Egmont Magasiner til mediawatch.dk.

14 Kommentarer

Kim Ravn-Mortensen
5. OKTOBER 2012
IDEEN ER GUD! - RESTEN ER BARE ARBEJDE
Det sagde jeg altid til mine elever, da jeg underviste i journalistik på en højskole. Det mener jeg stadig!
Bo Østlund
5. OKTOBER 2012
Re: Jens Vilstrup ny redaktør for Euroman


Bo/
Jeg har hørt om adskillige - men prøv og spørg på PingPong-lageret og/eller på Facebook-gruppen Freelancere & arbejdsgivere i mediebranchen - her er der et par eksempler fra folk.
Her ligger også et svar fra Jens Kistrup til én af debattørerne, som får at vide, han lider af 'paraniode fantasier'.
Men jo altid rart af få en diagnose af en chefredaktør.

Og til Rasmus:
Man kan vel ret beset godt kritisere en fregangsmåde, som giver mulighed for, at noget sådant kan ske - om ikke nu, så over en lang periode.Der indkommer jo forslag til mange år.
Hvilken chefredaktør vil ikke lade sig inspirere af de mange gode ieer på ét eller andet plan?

Og igen: Dette er til et barselsvkariat - ikke en livstidsstilling.

vh Bo Østlund

Kim Ravn-Mortensen
5. OKTOBER 2012
Re: Jens Vilstrup ny redaktør for Euroman

For år tilbage var jeg til jobsamtale hos TV2 East i Vordingborg, hvor jeg endte med at være rigtig tæt på, som de sagde - dog desværre uden cigar. Det næste halve år kunne jeg så derimod glæde mig over, at alle de ideer, jeg kom med til jobsamtalen var særdeles egnede til at blive til indslag...

PS Da Radio24/7 søgte nye værter, skulle man også medsende en liste over ideer til nye programmer. 

Rasmus Løppenthin
5. OKTOBER 2012
Re: Jens Vilstrup ny redaktør for Euroman

Inden man skummer over i forargelse, bør man vel ret beset dokumentere eller sandsynliggøre, at Euroman(eller andre) benytter lejligheden til at fylde idébanken eller kildekataloget. I øvrigt giver man vel ikke "afkald" på noget som helst. Får man ikke jobbet, er der jo intet til hinder for, at man går videre med sine idéer til andre medier.

 

Bo Elkjær
5. OKTOBER 2012
Re: Jens Vilstrup ny redaktør for Euroman

Et spørgsmål: Er der nogle i dette forum, der har oplevet at få afslag på en jobansøgning, blot for at opdage at de ideer de sendte ind i forbindelse med ansøgningen senere er blevet brugt af det pågældende medie?

 

- Skipper 

Flere