»Jeg rejser et lille lys i mørket«

Peter Aalbæk sender "julehilsen" til kritiske medier med bizar helsidesannonce i BT og Politiken

Peter Aalbæk sender "julehilsen" til kritiske medier med bizar helsidesannonce i BT og Politiken

"Ålen" har indrykket en helsidesannonce i Politiken og BT, hvor han poserer kun iført nissehue, slåbrok og hvide tennissokker i sandalerne.

Annoncen er tydeligvis en julehilsen til bl.a. filmmagasinet Ekko, der ligger brændende på jorden foran den stort set nøgne Peter Aalbæk, og til dagbladet BT, der skrev en række kritiske artikler om Zentropas økonomi.

På billedet står Aalbæk og læser i BT, men avisen er ved at futte af på grund af det julelys, der sidder på Aalens strittende … nå ja …

Der er et spørgsmål, der "rejser" sig?

»Fyr løs,« svarer Peter Aalbæk.

Viagra eller photoshop?

»Jeg kan garantere, at der ikke er manipuleret med billedet!«

»Man kan sige, at jeg har tændt et lille lys i mørket. Det er en hilsen til alle. Det er jo vigtigt, at sådan et lille lys står støt og roligt, ellers risikerer vi jo at futte det hele af,« siger Peter Aalbæk.

Tidligere i år besluttede Peter Aalbæk at lægge sag an imod og boykotte filmmagasinet Ekko fra Zentropas filmfremvisninger til journalister og medier. Umiddelbart efter var "Ålen" i sammenstød med BT på grund af avisens artikler om Zentropas økonomi.

1 Kommentar

Niels Riis Ebbesen
20. DECEMBER 2012
Re: »Jeg rejser et lille lys i mørket«

Man kan så spekulere over, hvornår journalisterne og medierne opdager, at Peter Aalbæk vinder de alm. avislæseres hjerter, samtidigt med at han gør tykt grin med hans kritikere.

Peter Aalbæks folkelige humor gør, at han trækker det aller længste strå, ved at demonstrere, at han ikke er spor selvhøjtidelig, og at det er alle de andre, som går rundt og tror, at de er noget meget vigtigt...

Med venlig hilsen

Niels Riis Ebbesen