”Jeg kan godt lide, hun har de der kæmpestore øjne, og at hendes hænder lige er adskilt i et klap”

HVAD: Delegerede til ekstraordinært årsmøde i Dansk Folkeparti
FOTOGRAF: Tobias Nicolai, freelance
FRAVALGT AF: Dagbladet Information

”Information sendte mig til Dansk Folkepartis ekstraordinære årsmøde i Herning, og jeg tænkte egentlig ikke, at det ville blive det vildeste på jorden. Men det viste sig at være sindssygt fedt at dække. Der var så meget action og intriger og store følelser og store personligheder – det var virkelig en gave at fotografere.

De to delegerede, der kigger op på storskærmen og klapper, var en del af pakken med billeder, jeg afleverede. Men de kom ikke med i avisen. Det var lidt ærgerligt, for jeg kunne faktisk virkelig godt lide dem som en del af serien. Deres helt rene glæde og entusiasme var en god modvægt til hele kaosset med fløjkrige, kampvalg og intriger mellem Morten Messerschmidt og Martin Henriksen.

På trods af det højspændte politiske drama var der også virkelig mange glade mennesker, og det er de her to nok det bedste billede på. Entusiasmen stråler jo virkelig ud af dem, og jeg kan godt lide, at hun har de der kæmpestore øjne, og at hendes hænder lige er adskilt i et klap, mens han bare har jernhårdt fokus på at få taget et billede af storskærmen. Det er et sjovt billede og nogle gode karakterer med kant og liv i sig.”

Kopier link
data_usage
chevron_left
chevron_right