“Jeg får da spillet en hånd en gang imellem”

  Navn: Peter Holst.Alder: 31 år.Nyt job: Fra journalist på fodboldmagasinet Forza til chefredaktør på pokerbladet Ace.Uddannelse: Uddannet journalist fra Roskilde Universitetscenter i december 2003. Praktik på TV3 Sporten.

 

Navn: Peter Holst.

Alder: 31 år.

Nyt job: Fra journalist på fodboldmagasinet Forza til chefredaktør på pokerbladet Ace.

Uddannelse: Uddannet journalist fra Roskilde Universitetscenter i december 2003. Praktik på TV3 Sporten.

Karriereforløb: Freelancer for blandt andet Ritzau, journalist på fodboldmagasinet Forza og nu ejer af og chefredaktør på pokermagasinet Ace.

Er du blevet træt af fodbold? Overhovedet ikke. Men poker er jo fascinerende, og det er spændende, når der er noget nyt, der bliver modent. Der er jo ikke noget, der er mere op i tiden end poker.

Er det en tanke, du har gået med længe? Nej, den opstod faktisk ret tilfældigt i swimmingpoolen på Hotel La Mirage i Las Vegas, da jeg var ovre og dække verdensmesterskaberne i poker for Forza. Der stødte jeg på Martin Wendt (en af Danmarks bedste pokerspillere, som Peter Holst har stiftet Ace sammen med, red.), og så var der nogle andre danske pokerfolk. Vi lå der ved bassinkanten og snakkede om, at det kunne være sjovt at lave et pokerblad. Så modnede idéen hen over sommeren, og vi blev enige om, at vi gør det sgu.

Havde du skrevet meget om poker før? Jeg har skrevet om poker det sidste halve års tid på Forza. Efterhånden lavede jeg mere poker, end jeg lavede fodbold. Så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve at gå hele vejen og lave et magasin kun om poker.

Er du selv en gambler? Ja, det må jeg sige, jeg er. Jeg får da spillet en hånd en gang imellem. Da jeg læste, spillede jeg rigtig meget.

Er du god? Habil.

Har du overskud? En gang imellem. Man ved aldrig helt, om man har overskud, når man starter på poker, men bare skriv, at jeg har overskud, hahaha.

Hvordan formidler man poker på skrift? Vi vil gerne gøre det levende. Vi vil gerne gøre det personligt. Vi prøver at skabe nogle stjerner. Jeg prøver at gøre, som jeg har gjort med fodbold, altså prøver at få nogle ansigter på og gøre det menneskeligt.

Er der nok pokerstjerner i Danmark til det? Det har vi ikke endnu, men det får vi. Det er jo også vores opgave at skabe stjernerne. Og det kommer hen ad vejen. Der er vel lige nu en tre-fire pokerstjerner herhjemme, og der skal nok komme flere, efterhånden som pengene bliver større, og turneringerne mere kendte.

Hvor længe tror du, pokerbølgen varer? Den har langtfra toppet. Det er jeg overbevist om.

Hvordan scorer man boksen i poker? Hvis jeg vidste det, ville jeg nok gøre det selv. Men det er i hvert fald vigtigt, at man ikke spiller for mere, end man har råd til. Man skal gøre det, fordi man kan lide at spille og synes, det er sjovt. Ikke fordi man skal tjene penge. Og så skal man tage det stille og roligt i starten og ikke satse alle sine penge i ét spil. Man bliver ikke millionær over night. Det er noget, der langsomt skal bygges op.

0 Kommentarer