»Jeg er skuffet over fremmødet«

DJ:Kommunikation havde gjort et stort arbejde ud af programmet før deres generalforsamling. Alligevel mødte der kun 30-40 medlemmer op. Det var ikke kommunikeret godt nok, siger formanden.

DJ:Kommunikation havde gjort et stort arbejde ud af programmet før deres generalforsamling. Alligevel mødte der kun 30-40 medlemmer op. Det var ikke kommunikeret godt nok, siger formanden.

Der var interessante mennesker på programmet, da kommunikationsgruppen i Dansk Journalistforbund holdt generalforsamling. En talerække af kommunikationsfolk fra McDonald's, Shell, Phillip Morris og DSB. Nogen som "alle har en mening om – og ikke altid en venlig en," som DJ:Kommunikation selv formulerer det.

DJ:Kommunikation er en DJ's største specialgrupper, men alligevel møder der kun 30-40 medlemmer op til generalforsamlingen.

»Jeg er skuffet over fremmødet, men den må vi tage på vores egen kappe. Vi har ikke været gode nok til at annoncere programmet, og var først ude et par uger i forvejen. Det er generelt svært at få folk til at deltage i de fagforeningsrelaterede arrangementer. Vi har prøvet at gøre det mere sexet, men der er normalt stadig mange der går, når det faglige oplæg slutter og generalforsamlingen starter,« fortæller formand for DJ:Kommunikation Lars Elmsted.

Selvom Dansk Journalistforbund satser på at den fremtidige vækst netop skal komme fra kommunikationsområdet, er han dog ikke bekymret. Når de holder gå-hjem-måder med lignende programmer er de ofte overbooket:

»Der melder sig gerne 120. Jeg tror det er en general ting, at medlemmerne ikke er særlig interesserede i generalforsamlinger og formalia. Jeg tror ikke, det har noget specielt med kommunikatørerne at gøre,« siger Lars Elmsted

4 Kommentarer

Finn Arne Hansen
22. MARTS 2012
Re: »Jeg er skuffet over fremmødet«

Jeg synes ikke, formanden skal være så skuffet. Der kom vel omkrring 40 personer ud af 1.600 medlemmer. Kreds Fyn havde, kan jeg stolt berette, næsten 50 ud af 1.000. Men vi havde også kort afstand til Odense allesammen. Programmet på DJ Kommunikations generalforsamling var godt og vedkommende, og generalforsamlingsdebatten om etikken i faget var levende og spændende. Kursuscentret var lækkert, maden okay, og DSB kørte lige til døren.

Men det er rigtigt, at datoen kom for sent ud (jeg skrev til formanden for at få den før den blev lagt ud). Og man skal nok gøre det mere klart for deltagerne, at transporten er betalt (DSB 2. klasse). Og så kunne der godt være transportafregningsblanketter klar, når folk kom.

Så - op med humøret Lars, det var en god dag!

Jakob Werner
21. MARTS 2012
Re: »Jeg er skuffet over fremmødet«

Det var et flot program, men jeg havde ikke mulighed for at deltage i år, da det blev annonceret med ret kort varsel.

Hvis K-gruppen er lidt hurtigere ude med programmet og gerne komprimerer/afkorter længden af generalforsamlingen/kommunikationsdagen lidt, er jeg en sandsynlig deltager næste år. F.eks. skal man nok vælge enten at have oplægsholderne (som ville have været særdeles spændende at høre/debattere med) eller at gennemføre "krigsspillet".

 

 

Karsten Brønnum
21. MARTS 2012
Re: »Jeg er skuffet over fremmødet«

Kan det hænge sammen med geografien og hele måden det er kommunikeret på?

Citat:"Generalforsamlingen holdes 16. marts i DSB Kursuscenter...."

Hvor er det nu liiiige det ligger - nåh jo, viserGoogle-tjek, Østerport, København...

Jeg tror der er flere kommunikatinsfolk end undertegnede i Jylland/Fyn - overvej næste gang en mere geografisk central placering (Kolding, Middelfart...) 

 

 

 

Jørn Gade
20. MARTS 2012
Re: »Jeg er skuffet over fremmødet«
Hold ud! Det var et fliot og godt program med væsentlige emner. Men det passede bare ikke lige med dagen. Det var mit arbejder, der "spærrede" for min deltagelse.